„Džiugo“ klubui už drausmės kodekso pažeidimus: klubas neužtikrino tvarkos ir saugumo stadione, klubas neužtikrino oficialių rungtynių asmenų saugumo, klubo sirgaliai dalyvavo neramumuose ir buvo įsiveržę į rungtynių aikštę, paskirta 400 eurų bauda.

Komandos vyriausiajam treneriui Mariui Šlutai už nesportišką elgesį ir pažeistas bendrąsias dalyvio pareigas buvo paskirta 100 eurų bauda ir trejų rungtynių suspendavimo sankcija, atidedant dvejų rungtynių praleidimo bausmę vienerių metų laikotarpiui.

Tuo tarpu buvo nustatyta, kad Vilniaus „Žalgirio“ klubas pažeidė šiuos kodeso punktus: klubo sirgaliai sukėlė neramumus stadione bei sutrikdė visuomenės rimtį ir tvarką, klubo sirgaliai įsiveržė į aikštę, klubo sirgaliai naudojo pirotechnikos priemones, bei padarė žalą stadionui.

Už šiuos pažeidimus klubas turės žaisti vienerias rungtynes be sirgalių, tapatinančių save su Pietų-IV Ultras sirgalių grupe. Taip pat buvo paskirta dviejų rungtynių be žiūrovų sankcija, atidedant ją vienerių metų laikotarpiui. Klubas turės sumokėti ir 400 eurų baudą bei atlyginti stadionui neramumų metu padarytą žalą.

Lietuvos futbolo federacijos sprendimu visi už baudas surinkti pinigai bus pervesti „Blue/Yellow“ organizacijai.

Šie sprendimai ne vėliau kaip per septynias dienas gali būti skundžiami LFF Apeliaciniam komitetui.

Primename, kad praėjusį savaitgalį rungtynės Telšiuose 75 min. buvo nutrauktos dėl kilusių sirgalių muštynių, žalgiriečiams tuo metu pirmaujant 4:1.

Trečiadienį komandos sužaidė likusias rungtynių minutes, o arbitras užfiksavo galutinę vilniečių pergalę 5:3.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją