Xavi auklėtiniai atsakomosiose UEFA Europos lygos ketvirtfinalio rungtynėse namuose 2:3 (0:2) neprilygo Frankfurto „Eintracht“ ekipai ir buvo eliminuoti iš tolesnės kovos bendru rezultatu 3:4.

Jau 4 minutę puolėjas iš Serbijos Filipas Kostičius realizavo 11 metrų baudinį ir išvedė svečius į priekį.

36 min. kolumbietis Rafaelis Borre skirtumą padvigubino, o 67 min. F. Kostičius įformino savo dublį ir galutinai atsakė į visus klausimus.

Paguodos įvarčius šeimininkams tik per jau teisėjo pridėtą laiką, 90+1 min. ir 90+11 min. iš 11 m maudinio, pelnė atitinkamai Sergio Busquetsas ir Memphis Depay'us.

Katalonams UEFA Europos lyga buvo vienintelės varžybos, kuriose jie dar realiai pretendavo laimėti trofėjų. Ispanijos čempionate „Barcelona“ nuo lyderio Madrido „Real“ atsilieka net 12 taškų.

Savo ruožtu „Eintracht“ Vokietijos pirmenybėse užima devintą poziciją.

Frankfurtiečių pusfinalyje lauks Londono „West Ham United“ komanda, kuri po lygiųjų namų mače (1:1) išvykoje 3:0 (2:0) susitvarkė su „Lyon“.

Primename, kad „Barca“ šį sezoną savo odisėją Europoje pradėjo nuo UEFA Čempionų lygos, bet ten patyrė fiasko jau pirmame etape ir E grupėje liko tik trečioje vietoje – už Miuncheno „Bayern“ ir Lisabonos „Benfica“ klubų nugarų.

Kitą pusfinalio porą sudarys „Leipzig“ ir Glazgo „Rangers“ kolektyvai.

Vokiečiai svetimoje teritorijoje 2:0 (1:0) pranoko Bergamo „Atalantą“ (pirmas mačas – 1:1), o škotai savų sirgalių akivaizdoje 3:1 (pagrindinis laikas – 2:1) po pratęsimo palaužė portugalų „Bragą“ (pirmas mačas – 0:1).

Šių metų UEFA Europos lygos finalas įvyks gegužės 18 dieną Sevilijoje, Ispanijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją