„Mėlynieji“ po pirmųjų ketvirtfinalio rungtynių atsiliko 1:3, tačiau Madride sugebėjo išlyginti bendrą rezultatą ir privertė 13-a kartų Čempionų lygos nugalėtojus žaisti pratęsimą.

Vis dėlto galiausiai, po Karimo Benzema šūvio galva, „Bernabeu“ stadione triumfavo ispanų karališkasis klubas (5:4).

„Manau, kad tai labai blogas laikas taip daryti. Kai komandos išsisunkė aikštėje iki paskutinio lašo. Žinau, kad Carlo Ancelotti yra džentelmenas ir puikus vyrukas, bet kai norėjau eiti paspausti ranką teisėjui, pastarasis šypsojosi ir laidė juokelius su Carlo. Manau, kad teisėjas pasirinko netinkamą laiką“, – BBC kalbėjo Th. Tuchelis.

„Chelsea“ vyriausiasis treneris taip pat buvo nepatenkintas, kad aikštės teisėjas pats nenuėjo prie monitoriaus ir neperžiūrėjo epizodo, kur po VAR sprendimo buvo neįskaitytas Marcoso Alonso įvartis.

„Žinoma, kai žaidžia Madrido „Real“, veikiausiai nereikia tikėtis, kad visi turės tiek drąsos. Jaučiau, kad nedideli sprendimai buvo prieš mus tiek pirmose rungtynėse, tiek atsakomosiose, – kartėlį liejo jis. – Nemačiau įvarčio, bet pasakiau teisėjui, jog esu nusivylęs jo sprendimu neperžiūrėti minėto epizodo pačiam. Manau, jam reikėjo priimti sprendimą pačiam, o ne leisti tai padaryti kažkam, sėdinčiam suole ir izoliuotam nuo atmosferos stadione. Tačiau tai tik mano nuomonė. Galbūt yra per daug prašyti to tokiose rungtynėse ir su tokiu oponentu.“

Th. Tuchelis teigė, kad nepaisant „Chelsea“ nesėkmės, dėl nieko neapgailestauja. Po pirmųjų rungtynių daugelio „nurašyta“ Londono ekipa pademonstravo raumenis ir vos nesukūrė sensacijos.

„Tai toks pralaimėjimas, po kurio tikrai nelieka jokio apgailestavimo. Mums tiesiog nepasisekė. Mes pademonstravome kokybišką žaidimą ir charakterį ir nusipelnėme žengti toliau“, – kalbėjo „Chelsea“ vyriausiasis treneris.

Jis teigė, kad nepadėjo abejose rungtynėse ir jo auklėtinių klaidos. Viena iš jų – Antonio Rudigerio paslydimas vartininko baudos aikštelėje, po kurio K. Benzema pelnė įvartį per pratęsimą.

„Turėjome panaikinti didelį deficitą, nes padarėme nedovanotinų klaidų pirmose rungtynėse. O Madride abu „Real“ įvarčiai taip pat sekė po mūsų klaidų. Varžovams užteko meistriškumo tuo pasinaudoti. Mes tiesiog padarėme per daug klaidų“, – sakė Th. Tuchelis.

„Chelsea“ sekmadienį FA taurės pusfinalyje žais su „Crystal Palace“ – turnyre, kuris gali būti paskutinė galimybė Londono ekipai šį sezoną kažką laimėti vietiniame fronte.

Carabao taurės finale „Chelsea“ po baudinių serijos pralaimėjo „Liverpool“, o „Premier“ lygoje atsilieka nuo lyderės „Manchester City“ 12 taškų likus žaisti iki sezono pabaigos 8 rungtynes.

„Pozityvu yra tai, kad mes nepasidavėme iš anksto, – kalbėjo A. Rudigeris. – Nedaugelis komandų gali grįžti ir dominuoti žaisdami su „Real“ taip, kaip mes. Tačiau jei darai tokias klaidas žaisdamas su „Real“, būsi nubaustas.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją