Praėjus kelioms dienoms Sarah Kelly Liverpulio žiniasklaidai pasiskundė, jog C. Ronaldo autizmo sindromą turinčiam jos sūnui sudaužė telefoną ir nubrozdino ranką.

Šiuo įvykiu susidomėjo ir Liverpulio policija.

C. Ronaldo – tiesiogiai ar per savo atstovus – tą patį vakarą socialiniame tinkle atsiprašė dėl nesuvaldytų emocijų, o „Manchester United“ klubo darbuotojai pirmadienį susisiekė su S. Kelly, siūlydami jai su sūnumi nemokamai apsilankyti „Old Trafford“ stadione.


Bet atsakymas buvo neigiamas.

„Jie tik pablogino situaciją. Ir paties Cristiano atsiprašymas buvo nenuoširdus. Jeigu kas nors užpultų mano vaiką gatvėje, o paskui pakviestų mus vakarienės, mes neitume. Kodėl turėtume, gal užtenka to, kad kviečia C. Ronaldo? Atrodo, lyg mes jam skolingi paslaugą, bet atsiprašau, taip nėra. Jake'as nenori jo matyti – tai ne mano, o paties sūnaus žodžiai“, – paaiškino S. Kelly.


Tačiau ji mielai priėmė dovanas, kurias pasiūlė ir „Everton“ klubas, įteikęs moters atžalai pasirašytus Jordano Pickfordo ir Richarlisono marškinėlius.

Po nesėkmės 0:1 Liverpulyje „Manchester United“ turnyro lentelėje nusmuko į septintą poziciją (51 taškas) ir rizikuoja kitame sezone likti be europinės arenos.

Tuo metu „Everton“ (28 tšk.) įsitvirtino 17-oje vietoje, žemiau kurios atsiveria iškritimo zona.

C. Ronaldo šiame „Premier“ lygos sezone pasižymėjo 12 kartų ir rezultatyviausių žaidėjų sąraše dalinasi penkta vieta su Harry Kane'u (Londono „Tottenham Hotspur“) bei Ivanu Toney („Brentford“).


Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją