Po šio pralaimėjimo „raudonieji velniai“ smuktelėjo į 7-ą „Premier“ lygos turnyro lentelės vietą. Tai buvo penktoji nesėkmė per paskutines 6 rungtynes.

Vis dėlto matematinių galimybių pakilti iki stipriausiojo ketverto ir užsitikrinti vietą kito sezono Čempionų lygoje dar neprarado. „Manchester United“ liko sužaisti 7 rungtynes.

Vienintelė ir pergalingą įvartį rungtynėse 27-ą min. pelnė 21-erių Anthony Gordonas.

„Everton“ savo ruožtu sėkmingai kovoja dėl galimybės likti „Premier“ lygoje kitą sezoną.

Standings provided by SofaScore LiveScore


Po rungtynių socialiniuose tinkluose pasklido daug nuotraukų su Cristiano Ronaldo sužeista koja. Atrodo, kad puolėjas kaip reikiant nukentėjo ir aikštę paliko šlubčiodamas.


Negana to, traukdamas rūbinės link, C. Ronaldo įtariamas sudaužęs kažkieno telefoną. Vaizdo įraše matyti, kaip CR7 dešine ranka sviedžia kažką ant žemės, kaip paaiškėja, ten dūžta mobilusis telefonas. Anot „Sky“, klubas tiria šį incidentą, detalės kol kas nežinomos.


Kitų rungtynių rezultatai:

Londono „Arsenal“ – „Brighton“ 1:2

„Southampton“ – Londono „Chelsea“ 0:6

„Watford“ – „Leeds“ 0:3

„Aston Villa“ – „Tottenham“ 0:4

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją