Kuomet į Diego Carloso bei Lucaso Ocamposo įvarčius svečiai ataskė Darwino Machiso ir Victoro Diazo smūgiais, atrodė, kad rungtynės krypsta link lygiųjų.

Tačiau per kompensuotą antro kėlinio laiką „Sevilla“ suspėjo pasižymėti dukart: pergalę atnešė Rafa Miras ir Papu Gomezas.

60 taškų surinkę Juleno Lopetegui auklėtiniai bent trumpam šoktelėjo iš ketvirtos į antrą poziciją. Tiesa, įkandin žengiantys „Barcelona“ ir titulą ginantis Madrido „Atletico“ (abu – po 57 tšk.) yra sužaidę atitinkamai dvejomis ir vieneriomis rungtynėmis mažiau.

Pirmauja Madrido „Real“ (69 tšk.).

Tuo metu Anglijos „Premier“ lygoje proga iš aštuntos pozicijos palypėti iki šešto laiptelio nepasinaudojo „Wolverhampton“ (49 tšk.), išvykoje 0:1 nusileidęs „Newcastle United“ (34 tšk.).

Vienintelį įvartį nuo 11 m žymos 72-ą min. pelnė Chrisas Woodas.

Vokietijos čempionate prie lyderio Miuncheno „Bayern“ (66 tšk.) vėl kiek priartėjo antroje vietoje žygiuojanti Dortmundo „Borussia“ (60 tšk.).

Juliano Brandto dublis leido svečiams 2:0 įveikti greta iškritimo zonos liekantį „Stuttgart“ (27 tšk.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją