Praėjusio sezono finalininkas „Manchester City“ klubas namuose priėmė Ispanijos čempioną „Atletico“ ir pastarojo gynybinius bastonius įveikė tik į aikštę įžengus žaidėjams po keitimo.

Miestiečiai po 70 minutę Philo Fodeno meistriškai tikslaus perdavimo įvartį įmušus Kevinui De Bruynei laimėjo 1:0 (0:0).

Josepo Guardiolos auklėtiniai turėjo ir daugiau progų, tačiau svečių vartus patikimai saugojo ir Janas Oblakas, ir gynėjų kojų tankymė.

Diego Simeone kariauna prieš tai iš turnyro eliminavo „Manchester United“ komandą.

Tuo metu Lisabonoje vykusioje akistatoje „Benfica“ 1:3 (0:2) nusileido „Liverpool“ futbolininkams.

17 min. po kampinio galva pasižymėjo Ibrahima Konate, o 34 min. po puikios kombinacijos kamuolį į praktiškai tuščius vartus pasiuntė Sadio Mane.

Nors antrojo kėlinio pradžioje, 49 min., lygioje vietoje suklydus I. Konate intrigą šūviu iš arti atkūrė Darwinas Nunezas, 87 min. tašką pirmoje akistatoje padėjo Luisas Diazas.

Beje, Anglijos „Premier“ lygos lyderiai „Man City“ ir „Liverpool“ jau sekmadienį susikaus tarpusavyje vietiniame fronte.

Atsakomieji UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalio mačai numatyti balandžio 12-13 dienomis.

Stipriausio žemyno turnyro nugalėtojai bus vainikuoti gegužės 28 d. Paryžiuje.

Finalas originaliai turėjo vykti Sankt Peterburge, bet buvo perkeltas į Prancūzijos sostinę Rusijai pradėjus karą Ukrainoje.

Likusios ketvirtfinalio poros:

Londono „Chelsea“ (Anglija) – Madrido „Real“ (Ispanija)

„Villarreal“ (Ispanija) – Miuncheno „Bayern“ (Vokietija)

Pusfinalio poros:

„Manchester City“/„Atletico“ – „Chelsea“/„Real“

„Benfica“/„Liverpool“ – „Villarreal“/„Bayern“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją