Šeštadienį 30-metis saugas pasižymėjo jau trečiose rungtynėse iš eilės ir šį kartą nuginklavo ne ką kitą, o vieną geriausių pasaulio vartininkų Edouardą Mendy.

Maža to, dano įkvėptas „Brentford“ klubas pateikė nemažą staigmeną ir Londono „Stamford Bridge“ stadione net 4:1 (0:0) patiesė vietos „Chelsea“ ekipą.

Visas 90 min. žaidęs Ch. Eriksenas savo įvartį pelnė 54 min., kai kontratakos metu po Bryano Mbeumo perdavimo iššoko vienas prieš varžovų vartų sargą ir šaltakraujiškai išvedė saviškius į priekį – 2:1.

Netikėtą svečių pergalę įtvirtino Vitaly Janelto dublis ir tikslus Yoane'o Wissos smūgis.

Įdomu, kad vienas Danijos rinktinės lyderių per ką tik pasibaigusią nacionalinių komandų pertrauką taip pat mušė įvarčius: po sykį kamuolį į vartus jis siuntė tiek mače su Nyderlandais (2:4), tiek ir su Serbija (3:0).


Primename, kad neseniai sutartį su „Brentford“ pasirašęs Ch. Eriksenas žaidžia futbolą po aštuonių mėnesių pertraukos nuo nelaimingo įvykio pernai vasarą.

Europos čempionato rungtynių metu su Suomija metu Danijos rinktinės žvaigždei buvo sustojusi širdis. Medikai futbolininką atgaivino, o vėliau jam buvo įtaisytas širdies stimuliatorius. Dėl jo atletui nebeleidžiama žaisti Italijoje, todėl Ch. Eriksenui teko palikti Milano „Inter“.


„Brentford“ su 33 taškais pakilo į 14-ą Anglijos „Premier“ lygos vietą, o „Chelsea“ su 59 taškais liko 3-ioje pozicijoje.

Pirmaujantys „Manchester City“ (73 tšk.) ir FC „Liverpool“ (72 tšk.) šeštadienį šventė pergales identišku rezultatu 2:0 prieš atitinkamai „Burnley“ ir „Watford“ kolektyvus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją