Glenno Stahlio auklėtiniai nuo rungtynių turėjo iniciatyvą savo rankose ir jau 12 minutę pelnė įvartį. Kontratakoje Tomašas Vestinicky į priekį išvedė Gytį Paulauską, o šis kokybišku smūgiu nuginklavo prieš jį likusį vartininką.

24 minutę po puikaus komandinio „Riterių“ darbo krito ir antrasis įvartis. Baudos aikštelėje Choco tiksliu perdavimu surado šalia dešiniojo virpsto išnirusį T. Vestinicky, o šis vienu lietimu surado kamuoliui vietą vartų tinkle.

„Jonava“ į šiuos įvarčius neturėjo atsakymų – Eisvinos Utyros auklėtiniai kelis kartus išprovokavo varžovų pražangas, bet standartinėse situacijose nesukūrė nieko pavojingo.

Po pertraukos „Riteriai“ savo apsukas puolime padidino ir rezultatą pavertė triuškinamu. 59 minutę kokybiškoje komandinėje atakoje F. Brisola pasinaudojo dar vienu įžvalgiu T. Vestinicky perdavimu ir pelnė pirmąjį savo įvartį šiame sezone.

Vos po penkių minučių krito ir ketvirtasis įvartis. Kelių puikių progų antrajame kėlinyje neišnaudojęs G. Paulauskas tai kompensavo antruoju įvarčiu, baudos aikštelėje išpildydamas puikų Aleksandro Levšino perdavimą.

„Riteriai“ varžovų agoniją vainikavo penktuoju įvarčiu 84 minutę. Puikiai sužaidė po keitimo pasirodę futbolininkai – Dmytro Bylonogas kulniuku atidavė kamuolį įsibegėjusiam Mindaugui Grigaravičius, o šis užtikrintai užbaigė ataką.

Triuškinama „Riterių“ pergalė (10 tšk.) jiems leido bent laikinai pakilti į antrą vietą lentelėje. „Jonava“ (0 tšk.) toliau išlieka lentelės dugne.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją