Į dviejų Ispanijos ekipų atsakomąją akistatą buvo išparduoti visi 99 tūkst. bilietų. Tiesa, remiantis oficialiu protokolu, dalis žiūrovų į mačą neatvyko – jį stebėjo 91 553 sirgaliai.

Tai vis tiek yra rekordinio dydžio publika. Iki šiol daugiausiai aistruolių sutraukusios moterų rungtynės buvo 1999 metų pasaulio čempionato finalas Pasadenoje tarp šeimininkių amerikiečių ir Kinijos rinktinės.

JAV futbolininkių triumfą po 11 m baudinių serijos tuomet iš tribūnų išvydo 90 195 žiūrovai.

Tuo metu „Barcelona“ trečiadienį laimėjo 5:2 ir žengė į Čempionų lygos pusfinalį bendru santykiu 8:3.

„Turėjau kovoti su ašaromis, nes tai buvo beprotiškas reginys. Negalėjau įsivaizduoti nieko panašaus, išėjusi į aikštę jaučiau, kaip šiurpsta oda. Tikiuosi, tai ne paskutinis kartas“, – įspūdžiais dalinosi paskutiniu įvarčiu katalonių pergalę įtvirtinusi puolėja iš Norvegijos Graham Hansen.


Moterų ekipa įprastai namų mačus žaidžia klubo treniruočių bazėje esančiame Johano Cruyffo vardo stadione, talpinančiame 6 tūkst. žiūrovų.

Įdomu, jog tokios skaitlingos sirgalių armijos šiame sezone dar nė sykio nesurinko nė didžiausiame Europos stadione šeimininkaujantys „Barcelona“ vyrai.

Moterų Čempionų lygos pusfinalyje titulą ginanti Barselonos komanda balandį galynėsis su „Wolfsburg“ (Vokietija) arba Londono „Arsenal“ (Anglija).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją