Pavardžių J. Laporta neįvardino, tačiau pateikė gana išsamų apibūdinimą.

„Pasirašėme sutartis su dviem žaidėjais. Vienas yra saugas, kitas – vidurio gynėjas“, – RAC1 radijui sakė „Barcelona“ bosas.

Žiniasklaida jau kurį laiką buvo identifikavusi du žaidėjus, idealiai atitinkančius J. Laportos užuominas.

Laisvaisiais agentais po šio sezono turėjo tapti Londono „Chelsea“ (Anglija) gynėjas Andreasas Christensenas ir „Milan“ (Italija) saugas Franckas Kessie.

Futbolininkų perėjimų ekspertas Fabrizio Romano skelbia, kad būtent jie vasarą ir papildys „Barcelona“ gretas, leisdami katalonams sutaupyti išvengiant išpirkų mokesčių.

A. Christensenas „Chelsea“ su pertrauka atstovavo nuo 2013 metų. 25-erių danas yra tvirtas pagrindinės UEFA Čempionų lygos laimėtojų sudėties žaidėjas ir gynybos ramstis.

Jo bendraamžis iš Dramblio Kaulo Kranto F. Kessie nuo 2017-ųjų „Milan“ gretose pasižymėjo 36 įvarčiais bei 16 rezultatyvių perdavimų.

Reikšmingas permainas pastaraisiais metais išgyvenusi „Barcelona“ šiuo metu Ispanijos pirmenybėse užima trečią ir kitą mėnesį UEFA Europos lygos ketvirtfinalyje galynėsis su Frankfurto „Eintracht“ (Vokietija).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją