Rumunijos žiniasklaida praneša, kad 41-erių teisėjas blogai pasijuto pasportavęs. Medicininį išsilavinimą turintis arbitras nepažiūrėjo pro pirštus į stiprų skausmą krūtinės srityje ir savarankiškai nuvyko į gimtojo Arado miesto ligoninę.

Atlikus tyrimus gydytojai patvirtino įtarimus apie širdies smūgį, O. Hateganas buvo skubiai išvežtas į didesnę ligoninę Timišoaroje, kur jam buvo implantuotas stentas – tinklinis vamzdelis, padedantis palaikyti kraujotaką.

Pranešama, kad nors rumunui kurį laiką dar reikės medicininės priežiūros, jis turėtų visiškai atsigauti.

O. Hateganas yra nuolatinis UEFA Čempionų lygos, Europos pirmenybių arbitras, jis buvo įtrauktas ir į išplėstinį artėjančio pasaulio čempionato teisėjų sąrašą.

Kovo 17 d. O. Hateganas vadovavo Europos lygos aštuntfinalio akistatai tarp „Lyon“ (Prancūzija) ir „Porto“ (Portugalija) klubų, vasario 23 d. dirbo Čempionų lygos aštuntfinalio susitikime tarp Madrido „Atletico“ (Ispanija) bei „Manchester United“ (Anglija).

Tarptautinėse varžybose O. Hateganas galėtų teisėjauti dar ketverius metus – FIFA nustatytas arbitrų amžiaus limitas yra 45-eri metai.

Jaunystėje rumunas studijavo mediciną Timišoaroje, vėliau pats dėstė anatomiją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją