Pirmose komandinėse pratybose dalyvauja ne visi rinktinės nariai – kai kurie iš jų, savaitgalį žaidę rungtynėse, atsistatymą atlieka viešbutyje, o Arvydas Novikovas prie rinktinės iš Turkijos prisijungs pirmadienio vakarą.

Vilniuje rinktinė dar sportuos ir antradienį, o trečiadienį keliaus į San Mariną, kur penktadienį žais rungtynes. Šeštadienį, dieną po rungtynių, laukia kelionė į Airiją, kur antradienį bus žaidžiama su šios šalies rinktine. Į Lietuvą rinktinė grįš iškart po rungtynių Dubline, ankstyvą kito trečiadienio rytą.

Rinktinė prieš stovyklos startą sulaukė ir prastų žinių – dar Rumunijoje teigiamą COVID-19 testo rezultatą gavo puolėjas Karolis Laukžemis, kuris į Lietuvą neatvyko, o dėl traumos iš rikiuotės iškrito Martynas Dapkus.

Į stovyklą buvo pakviestas Kauno raj. „Hegelmann“ futbolininkas Ignas Kružikas, kuriam tai – pirmasis pakvietimas į vyrų rinktinės stovyklą. Rungtynėms šiuo metu ruošiasi 24 futbolininkai.

Lietuvos rinktinės kontrolinių rungtynių tvarkaraštis:

Kovo 25 diena (penktadienis) 21.45 val. San Marinas – Lietuva;

Kovo 29 diena (antradienis) 21.45 val. Airija – Lietuva;

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją