Pergalingas Alexo Iwobi įvartis 99-ą rungtynių minutę po to, kai 83-ą min. už raudonąją kortelę aikštę turėjo palikti Allanas, susprogdino emocijų burbulą.

Tai vos antroji „Everton“ pergalė per paskutines 13 rungtynių, tačiau labai svarbi – 3 taškai leido palikti pavojingą zoną, kurioje esančios komandos krenta į žemesnį divizioną.

„Ranką susižeidžiau švęsdamas įvartį, – pasakojo F. Lampardas. – Atrodo, kad į nieką nepataikiau, tačiau po dviejų minučių suvokiau, kad ranka dreba ir skauda. Priimsiu tai kaip kainą už tuos tris taškus.“

Rungtynes reikėjo sustabdyti dėl incidento antrojo kėlinio pradžioje, kuomet vyras, vilkintis marškinėlius su užrašu „Just Stop Oil“ prisirišo prie vartų virpsto apvyniodamas kabelį aplink savo kaklą.

Apsaugos darbuotojai užtruko 6 min., kol išlaisvino protestuotoją, kuris vėliau buvo palydėtas iš stadiono policijos pareigūnų.

Anot „Eurosport“, 21 metų vyras reprezentuoja grupę protestuotojų, kurie sunerimę dėl naujų didelių naftos dėmių Šiaurės jūroje ir norėtų, kad Didžiosios Britanijos vyriausybė baigtų visus naujus iškastinio kuro tiekimo projektus.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją