Nuomos sutartis dėl 21-erių futbolininko sudaryta iki birželio 30 dienos.

„Botev“ komandai vienas buvusių „Dainavos“ lyderių turėjo atstovauti pusmetį, tačiau joje neįsitvirtino.

Praėjusiame A lygos sezone 16 įvarčių pelniusio S. Hamuličiaus sutartis su „Dainava“ šiemet pratęsta iki 2024 metų.

Tuo metu buvęs „Sūduvos“ bei „Kauno Žalgirio“ krašto gynėjas iš Brazilijos Choco atstovaus Vilniaus „Riterių“ ekipai.

32-ejų gynėjas į Vilnių atvyko savaitgalį, pirmadienį atliko testus, o antradienį dalyvavo pirmoje savo naujos komandos treniruotėje.

„Choco gerai žinomas veidas Lietuvos futbole. Jis puikus žaidėjas, visiškai tinkantis mūsų propaguojamam futbolui. Gynėjas pažįstamas su nemažai klubo žaidėjų, o tai padės jam greičiau integruotis į komandą. Džiaugiamės galėdami pradėti bendradarbiavimą“, – kalbėjo „Riterių“ sporto direktorius Tadas Simaitis.

Choco arba Guilherme de Souza savo karjerą pradėjo gimtojoje Brazilijoje, o 2015 metais išvyko į daugkartinio Bulgarijos čempiono Razgrado „Ludogorec“ klubą. Vėliau buvo karjeros etapai Kipre, Brazilijoje ir Bulgarijoje. 2018 metais jis atvyko į „Sūduvą“, o 2021 metais – į „Kauno Žalgirį“. Abiejose komandose brazilas praleido po vienerius metus.

„Be galo džiaugiuosi prisijungęs prie ambicingo klubo ir darysiu viską, kad sugrįžtumėme į prizines pozicijas. Esu pasiruošęs negailėti savęs nei treniruotėse, nei rungtynėse. Pastebėjau, kad mano naujieji draugai – taip pat. Žinau, kad tai yra pagrindinis raktas į pergales. Turime tikslą – jo ir sieksime“, – sakė Choco.

Brazilas tapo šeštuoju „Riterių“ naujoku 2022 metų sezone. Prie komandos taip pat prisijungė Lucasas Diasas, Sergejus Melašenka, Dmytro Bilonogas, Tomašas Vestenicky ir Plamenas Dimovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją