29 metų prancūzų futbolo žvaigždė antradienį pralaimėjo su „Manchester United“ 0:1 ir baigė šio sezono pasirodymą Čempionų lygoje aštuntfinalio etape.

Vis dėlto tai buvo niekis palyginus su tuo jausmu, kurį futbolininkas išgyveno grįžęs namo.

„Mūsų šeimos didžiausias košmaras buvo suvokti, kad į namus buvo įsilaužta tuo metu, kai mūsų vaikai miegojo savo lovose“, – BBC sakė jis.

P. Pogba tvirtino atsilyginsiąs visiems, kas tik padės aptikti įsilaužėlių pėdsakus.

„Aš ir mano žmona įbėgome į namą net nežinodami, ar mūsų vaikai saugūs ir nesužeisti, – pasakojo futbolininkas. – Kaip tėvui nėra blogesnio jausmo šiame pasaulyje nei negalėti apsaugoti savo vaikų. Nuoširdžiai linkiu niekam nepatirto tokio jausmo, kokį teko išgyventi man.“

Prancūzas „Manchester United“ marškinėlius apsivilko 2016 metais, kai už 110 mln. eurų persikėlė iš Turino „Juventus“. Jo sutartis su „raudonaisiais velniais“ baigia galioti šią vasarą.

Priminsime, kad su įsilaužėliais per praėjusių Kalėdų laikotarpį tiesiogiai susidūrė „Manchester United“ gynėjas Joao Cancelo. Futbolininkui teko stoti į kovą, grumtynėse jis atsipirko mėlyne paakyje.

Sausio mėnesį plėšikų taikiniu tapo kito „Manchester United“ gynėjo Victoro Lindelofo namai. Įsilaužta taip pat buvo tuo metu, kai futbolininkas buvo išvykęs į rungtynes, o namie buvo jo šeima.

Mančesterio klubas dirba su visais žaidėjais, kad sustiprintų jų namų apsaugą, rašo BBC.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją