„Atletico“ laimėjo 1:0, eliminavo „Manchester United“ iš Čempionų lygos ir žengė į turnyro ketvirtfinalį.

Dar anksčiau 51-erių strategas paaiškino, kodėl atsisako Didžiojoje Britanijoje įprasto rankos paspaudimo po rungtynių. „Man nepatinka tas rankos paspaudimas, nes abiejų komandų emocijos tuomet būna pike. Žinau, kad čia yra toks paprotys, bet man nepatinka tas apsimetinėjimas“, – tuomet kalbėjo jis.

Sirgaliai iš karto po dvikovos paleido į argentinietį vandens talpų krušą ir jis buvo priverstas sprintu pasileisti rūbinės link.

„Esu laimingas. Tiek daug žmonių sunkiai dirbo, kad mes pasiektume tokias akimirkas. Mano vaikinai pasirodė tiesiog nuostabiai. Jie sužaidė vienas geriausių rungtynių šį sezoną“, – kalbėjo D. Simeone.

Savo ruožtu nemažai progų turėjusi, bet jų neišnaudojusi „Manchester United“ jau penktą sezoną lieka be titulų.

Negana to, veikiausiai lieka ir be Čempionų lygos bei su viltimi kitą sezoną rungtyniauti bent Europos taurėje.

„Žaidėme tikrai labai gerą pirmą kėlinį ir buvo sudėtinga rasti žaidimo ritmą antrajame. Puikiai žinome, kaip „Atletico“ tobulai ginasi. Turėjome vieną ar dvi progas antroje rungtynių dalyje, tačiau nepriekaištingai žaidė jų vartininkas Janas Oblakas. Puikiai žinojome, kad prieš šią komandą žaidžiant pirmąjį įvartį turime mušti mes patys“, – kalbėjo R. Rangnickas

„Manchester United“ vartininkas Davidas De Gea pripažino, kad varžovai tokiose rungtynėse turi itin daug patirties: „Jie žino, kaip žaisti tokias Čempionų lygos rungtynes. Kai jie pelnė įvartį, buvo sunku kurti progas, nes „Atletico“ turi J. Oblaką ir puikią gynybą. Stengėmės, bet to neužteko. Tikrai esame nusivylę rezultatu. Sunku net apibūdinti, kaip dabar jaučiamės. Nepadarėme visko abejose rungtynėse, kad laimėtume. Tai labai nuvilia.“

Bilietus į kitą etapą turi Miuncheno „Bayern“, „Liverpool“, „Manchester City“, Madrido „Real“, Madrido „Atletico“ ir Lisabonos „Benfica“ klubai.

Trečiadienį po Turino „Juventus“ ir „Villarreal“ (1:1) bei „Lille“ ir Londono „Chelsea“ (0:2) dvikovų paaiškės paskutiniai ketvirtfinalio dalyviai.

Ketvirtfinalių ir pusfinalių burtai bus ištraukti kovo 18 dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją