„Barcelona“ krepšininkai buvo pagerbti už iškovotą Ispanijos Karaliaus taurę. Lietuvių treniruojamą ir Roko Jokubaičio atstovaujamą komandą sveikino 54 507 sirgalių minia.

Bičiulius krepšininkus pagerbusi „Barcelonos“ futbolo komanda sekmadienį 4:0 sutriuškino „Osasuna“ futbolininkus ir pakilo į trečiąją turnyrinės lentelės vietą, aplenkdama Madrido „Atletico“.


Katalonai problemas išsprendė jau per pirmąjį pusvalandį, kai dukart pasižymėjo Ferranas Torresas, o vieną tikslų smūgį pridėjo Pierre'as Emerickas-Aubameyangas.

Susitikimo pabaigoje ketvirtąjį įvartį įmušė Riqui Puigas, kuriam tai buvo pirmasis įvartis nuo tada, kai komandos vairą perėmė „Barcos“ legenda Xavi.

Ispanijos futbolo pirmenybėse užtikrintai pirmauja Madrido „Real“ komanda, kurios persvara prieš „Barceloną“ siekia 12 taškų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)