Trečiadienį PSG išvyko 1:3 krito prieš „Real“ ir taip baigė savo žygį link išsvajoto UEFA Čempionų lygos trofėjaus, o daugiausiai kritikos sulaukė didžiausios klubo žvaigždės Neymaras ir Lionelis Messi. Jie sekmadienį žaisdami Paryžiuje fanų užnugario nejautė.

Nuo pat rungtynių pradžios PSG sirgaliai L. Messi ir Neymarą nušvilpinėjo – nuolatinis švilpimas viso mačo metu buvo girdimas po kiekvieno jų prisilietimo prie kamuolio. Švilpimų sulaukė ir lūkesčių nepateisinantis naujokas Giorginio Wijnaldumas.


L. Messi savo pirmajame sezone Paryžiuje kol kas per 26 mačus yra pelnęs 7 įvarčius, o Neymaras per 20 rungtynių pasižymėjo 5 kartus. Daugiau iš šio tandemo laukę PSG fanai laiko klubo superžvaigždes nesėkmingo pasirodymo Čempionų lygoje priežastimi.

PSG fanų elgesys sulaukė didelio atgarsio socialiniuose tinkluose, o palaikymą L. Messi ir Neymarui parodė buvę jų bendražygiai „Barcelona“ klube Cescas Fabregas ir Luisas Suarezas.

„Futbole atmintis trumpa. Tai yra gėdinga. Mano broliai, aš visada esu su jumis“, – rašė „Monaco“ klube žaidžiantis C. Fabregas.

„Kaip visada, futbole atmintis yra trumpa. Aš visada su jumis, broliai. Labai jus myliu“, – rašė Madrido „Atletico“ garbę ginantis L. Suarezas.


Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)