2022 metais C. Ronaldo visuose turnyruose „Man United“ gretose buvo pelnęs vos vieną įvartį. Tačiau rungtynėse su „Tottenham“ C. Ronaldo įtikinamai paneigė kalbas apie prarastą įvarčių uoslę ir šlubuojančią sportinę formą.

Jau 12 minutę jis puikiu šūviu iš tolimos distancijos užklupo nepasiruošusį svečių vartininką Hugo Llorisą ir išvedė „Man United“ į priekį 1:0.


Tiesa, 35 min. šeimininkų gynėjas Alexas Tellesas sužaidė ranka savo baudos aikštelėje ir „Tottenham“ ekipos puolėjas Harry Kane'as galingu smūgiu nuo 11 metrų žymos rezultatą išlygino.

Tačiau lygus rezultatas išsilaikė tik tris minutes. Netrukus „Man United“ surengė žaibišką išpuolį, kurio smaigalyje atsidūręs C. Ronaldo dar kartą išvedė savo komandą į priekį.

Antrame kėlinyje abi komandos atakavo didelėmis pajėgomis, bet galiausiai sėkmė šyptelėjo svečiams iš Londono. 72 minutę „Man United“ gynėjas Harry Maguire'as mėgindamas išmušti kamuolį nukreipė jį į savo vartus ir rezultatas vėl tapo lygus 2:2.

Vis dėlto, paskutinis žodis rungtynėse priklausė C. Ronaldo. 81 minutę jis laimėjo oro dvikovą ir po perdavimo nuo kampinio gairelės puikiu smūgiu galva išplėšė pergalę savo komandai.

Tai buvo pirmasis C. Ronaldo „hettrikas“ „Raudonųjų Velnių“ gretose nuo 2008 metų – ir 59-as per visą karjerą. Šį sezoną „Premier“ lygoje jis pelnė jau 12 įvarčių, o iš viso jo sąskaitoje yra 807 tikslūs smūgiai oficialiose rungtynėse. Tai – geriausias rezultatas futbolo istorijoje.


Laimėjusi rungtynes „Man United“ su 50-ia taškų aplenkė Londono „Arsenal“ ir čempionate pakilo į 4 vietą. Tiesa, dviem taškais nuo „Raudonųjų Velnių“ atsiliekantys „Kanonieriai“ atsargoje turi net ketverias rungtynes. 45 taškus turinti „Tottenham Hotspur“ liko 7-oje pozicijoje.

Kitose „Premier“ lygos rungtynėse „Brentford“ 2:0 (0:0) nugalėjo „Burnley“ ekipą.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją