Nors nuo pat rungtynių pradžioa iniciatyva priklausė „Bayern“ futbolininkams, bet pirmi pasižymėjo šeimininkai. 32 minutę po Davido Raumo perdavimo kamuolį į Manuelio Neuerio ginamus vartus pasiuntė Christophas Baumgartneris.

Netrukus „Bayern“ puolėjas Thomas Mulleris vieną po kito pelnė du įvarčius, bet abu kartus futbolininkui buvo užfiksuota nuošalė.

Tik 3-ią teisėjo prie pirmo kėlinio pridėto laiko minutę rezultatyviausias „Bundesliga“ žaidėjas Robertas Lewandowskis nutraukė nesėkmingų atakų seriją ir tiksliu smūgio galva rezultatą išlygino.

Tai buvo jau 29-as 33-jų metų futbolininko įvartis Vokietijos čempionate šį sezoną.

Antroje rungtynių pusėje „Bayern“ futbolininkai stengėsi pelnyti pergalingą įvartį, bet savo progų neišnaudojo, o dar vieną R. Lewandowskio pataikymą atšaukė dėl pažeistos nuošalės taisyklės.

Antrą kartą iš eilės čempionate lygiosiomis sužaidęs „Bayern“ artimiausius savo persekiotojus – Dortmundo „Borussia“ ekipą lenkia 10 taškų. Tiesa, „Borussia“ yra sužaidusi dviem rungtynėmis mažiau už čempionato lyderius.

Kitose 26 turo rungtynėse „Freiburg“ 3:2 (2:0) įveikė „Wolfsburg“, o „Union Berlin“ ir „Stuttgart“ dvikova baigėsi lygiosiomis 1:1 (1:0).

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją