Pirmąją progą pasižymėti pačioje rungtynių pradžioje turėjo šeimininkai. Nealas Maupayus priėmė kamuolį pavojingoje situacijoje, tačiau jo smūgis skriejo šalia „Liverpool“ vartų.

O 19 min. triumfavo Jurgeno Kloppo auklėtiniai. Po puikaus Joelio Matipo perdavimo iš aikštės gilumos, Luisas Diazas pasiuntė kamuolį į šeimininkų vartų tinklą.

Išsiveržę į priekį „Liverpool“ futbolininkai užtikrintai kontroliavo rungtynių eigą, o antrame kėlinyje pridėję dar vieną įvartį galutinai įtvirtino savo pergalę.

61min. Yvesas Bissouma sužaidė ranka savo baudos aikštelėje ir teisėjas skyrė 11 metrų baudinį. „Liverpool“ atakų lyderis Mohamedas Salah šaltakraujiškai realizavo baudinį ir rezultatas tapo 2:0.

Beje, tai buvo jubiliejinis – 2000-asis „Liverpool“ įvartis „Premier“ lygoje. Iki šiol daugiau įmušti pavyko tik „Manchester United“ komandai.

Tiesa, netrukus po šio epizodo M.Salah pasiprašė keitimo ir aikštę paliko šlubčiodamas.

Po šių rungtynių, „Liverpool“ vis dar išlieka antroje turnyrinės lentelės pozicijoje, o juos nuo pirmoje vietoje žengiančios „Manchester City“ skiria tik 3 taškai.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją