Valdo Urbono treniruojama komanda 2-ojo dvikovoje savo sirgalių akivaizdoje rezultatu 1:0 (0:0) įveikė antrą nesėkmę patyrusį „Kauno Žalgirį“.

Pirmasis kėlinys pavojingais epizodais neišsiskyrė: Deividas Mikelionis susitvarkė su Roko Stanulevičiaus ir Ariagnerio Smitho tolimais smūgiais, o svečiai atsakė aštresnias perdavimais iš kraštų.

49-ąją minutę šeimininkai driokstelėjo – po standartinės padėties kamuolys dėkingai atšoko R. Stanulevičiui, kuris antruoju lietimu jį galingai nukreipė į tolimąjį vartų kampą.

Po praleisto įvarčio „Panevėžys“ kiek atsitraukė, tad svečiai perėmė iniciatyvą ir kėlė ne vieną kampinį, be to, Michaelas Thuique'as patikrino vartininko Rafaelio Broetto budrumą.

Paskutinėmis mačo minutėmis panevėžiečiai vos nepasinaudojo susidariusiomis erdvėmis. D. Mikelionis puikiai atrėmė tiek du A. Smitho, tiek vieną labai pavojingą vidurio gynėjo Joshua Akpudje smūgį. Per pridėtą laiką V. Urbonas suteikė šansą debiutuoti 17-mečiui Aironui Trakšeliui.

Po dviejų akistatų „Panevėžys“ turi 4 taškus, o „Kauno Žalgiris“ vis dar be taškų.

Kauno rajono „Hegelmann“ ekipa po antrosios pergalės iš eilės bent jau kol kas kyla į „Optibet A lygos“ turnyro lentelės viršūnę.

2-ojo turo rungtynėse išvykoje Kauno rajono klubas be didesnio vargo 4:1 (3:0) įveikė pirmenybių autsaiderę „Jonavą“, kuri per du mačus praleido dešimt įvarčių.

Jonaviečiai jau pirmosios atakos metu atliko smūgį į vartus – tą kiek netiksliai padarė Yoichi Kawachi. Vis dėlto tai buvo vienintelis pozityvus dalykas per pirmas 45 minutes.

„Hegelmann“ ekipa į prekį išsiveržė 25-ąją minutę, kai po Hugo Figueredo perdavimo pasižymėjo Augustinas Klimavičius, po 6 minučių taikliai į artimąjį vartų kampą smūgiavo Lazaras Sajčičius, o 33-iąją minutę vartininkas Martynas Matuzas nukreipė kamuolį į savo vartus.

Antrame kėlinyje serbas taip pat pelnė įvartį: 57-ąją minutę L. Sajčičius be didesnio vargo pasiuntė kamuolį į vartų tinklą. Visgi apie pusę kėlinio svečiams teko žaisti svečiuose, kadangi strategas Andrius Skerla buvo atlikęs visus keitimus, o Matheusas Marcondele dvikovos tęsti negalėjo.

„Jonava“ pelnė garbęs įvartį – 84-ąją minutę po Tito Buzo perdavimo iš kairiojo krašto pirmą sykį šiame „Optibet A lygos“ sezone pasižymėjo po keitimo aikštėje pasirodęs Tadas Eliošius.

„Hegelmann“ futbolninkai savo kraityje turi 6 taškus, „Jonava“ – vis dar be taškų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją