„Artimiausios savaitės komandai nebus lengvos, – po pralaimėjimo atsakomosiose aštuntfinalio rungtynėse 1:3 (pirmosiose laimėjo 1:0) kalbėjo PSG strategas Mauricio Pochettino. – PSG jau kelis paskutinius metus siekia laimėti Čempionų lygą. Esu labai nusivylęs ir supykęs, tačiau taip jau atsitiko.“

Prieš sezoną PSG marškinėlius apsivilko tokios žvaigždės kaip Sergio Ramosas, Gianluigi Donnarumma ir pats Lionelis Messi, tačiau ir tai negarantavo klubui sėkmės.

Į dužusią svajonę itin jautriai sureagavo PSG prezidentas N. Al-Khelaifi, kuris, anot ispanų žiniasklaidos, kartu su sporto direktoriumi Leonardo po rungtynių mėgino jėga prasibrauti į teisėjų rūbinę.

Apie tai protokole informavo ir aikštės teisėjas Danny Makkelie. Pasak jo, N. Al-Khelaifi ir Leonardo buvo labai agresyviai nusiteikę, laužė teisėjų įrangą, blokavo duris.

Ispanų leidinys „Marca“ neabejoja, kad tokio pykčio protrūkio priežastis turėjo būti įskaitytas pirmasis iš trijų Karimo Benzemos įvarčių.


Vienas iš „Real“ darbuotojų PSG vadovų išpuolį nufilmavo telefonu, o tai pastebėjęs N. Al-Khelaifi pastarajam rėžė į akis: „Aš tave nudėsiu“.

Leonardo pareikalavo, kad „Real“ darbuotojas įrašą ištrintų, tačiau pastarasis jį ignoravo ir išsiuntė filmuotą medžiagą UEFA atstovams, kurie ketvirtadienį turėtų svarstyti minėtą incidentą.

Pasak kitų liudininkų N. Al-Khelaifi pakeliui į teisėjų rūbinę mėtė įvairius daiktus ir rėkė ant žmonių. Iš pradžių PSG klubo bosą mėgino pristabdyti jo paties asmens sargybiniai, vėliau prie to prisidėjo ir policija.

Po pergalės Paryžiuje 1:0, PSG pirmavo ir Madride po Kyliano Mbappe įvarčio, tačiau antrajame kėlinyje K. Benzema tarp 61-os ir 78-os min. pelnė tris įvarčius ir išvedė karališkąjį ispanų klubą į UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalį.


Primename, kad į ketvirtfinalį taip pat žengė Miuncheno „Bayern“, „Liverpool“ ir „Manchester City“.

Kitą savaitę atsakomąsias aštuntfinalio rungtynes žais „Manchester United“ ir Madrido „Atletico“ (1:1), Amsterdamo „Ajax“ ir Lisabonos „Benfica“ (2:2), Turino „Juventus“ ir „Villarreal“ (1:1), „Lille“ ir Londono „Chelsea“ (0:2). Ketvirtfinalių ir pusfinalių burtai bus ištraukti kovo 18 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją