Medicininė pagalba abiem futbolininkams buvo teikiama penkias minutes, nors labiau nukentėjęs atrodė „Lyon“ brazilas, kurio veidas pasruvo krauju.


Galiausiai abu žaidėjai pratęsė kovą. L. Paqueta – subintuota galva, Pepe – užsimaukšlinęs raištį, dėl kurio internautų socialiniuose tinkluose iš karto buvo palygintas su animaciniu herojumi vėžliuku ninze.


Vis dėlto ne Portugalijos klubo ir rinktinės gynėjas, o L. Paqueta vėliau sukosi svarbiausių įvykių epicentre.

59-ą min. jis pelnė įvartį, kuris buvo įskaitytas tik po ilgos vaizdo peržiūros.

Netrukus VAR dar sykį buvo palankus Prancūzijos ekipos legionieriui – arbitras iš Ispanijos Jose Maria Sanchezas atšaukė į svečių vartus skirtą 11 m baudinį įvertinęs L. Paquetos žaidimą ranka savoje baudos aikštelėje kaip netyčinį.

Pačioje rungtynių pabaigoje VAR pasitarnavo prancūzams trečią kartą: Chancelio Mbembos įvartis buvo neįskaitytas dėl nuošalės. „Lyon“ šventė pergalę minimaliu skirtumu 1:0.

Kitose trečiadienio rungtynėse Sevilijos „Real Betis“ (Ispanija) namuose nusileido Frankfurto „Eintracht“ (Vokietija) 1:2.

Svečių gretose pasižymėjo Filipas Kostičius ir Daichi Kamada, rezultatą išlyginęs buvo Nabilis Fekiras.

„Eintracht“ galėjo susikrauti ir didesnį pranašumą, bet „Real Betis“ vartininkas Claudio Bravo antrame kėlinyje atrėmė Rafaelio Borre bandymą smūgiuojant nuo 11 m žymos.

Atsakomosios dvikovos laukia kovo 17 d.

Į ketvirtfinalį be kovos jau pateko „Leipzig“ – vokiečių varžovu turėjusį būti Maskvos „Spartak“ klubą dėl karo Ukrainoje UEFA pašalino iš šio sezono tarptautinių turnyrų kartu su visomis kitomis Rusijos ekipomis.

Kitos penkios poros grumtynes pradės ketvirtadienį.

Likusios Europos lygos aštuntfinalių poros

„Sevilla“ (Ispanija) – Londono „West Ham“ (Anglija)

Glazgo „Rangers“ (Škotija) – Belgrado „Crvena Zvezda“ (Serbija)

„Braga“ (Portugalija) – „Monaco“ (Prancūzija)

Bergamo „Atalanta“ (Italija) – Lėverkuzeno „Bayer“ (Vokietija)

„Barcelona“ (Ispanija) – Stambulo „Galatasaray“ (Turkija)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją