Pirmasis kėlinys pavojingais epizodais neįsiminė. Bene vienintelė gresmingesnė situacija buvo, kai Gratas Sirgėdas kėlė kampinį ir kamuolys skriejo į vartų plotą, bet savo vietoje buvo Ignas Plūkas.

Antrojo kėlinio pradžioje „Kauno Žalgiris“ išsiveržė į priekį. 53 minutę po debiutavusio Marko Pejičiaus perdavimo iš kairiojo krašto taikliu smūgiu vienu lietimu pasižymėjo G. Sirgėdas, žaidęs pirmą mačą po išties netrumpo laiko.

Vis dėlto per likusį susitikimo pusvalandį iniciatyva priklausė šeimininkams, kurie pelnė du įvarčius.

69 minutę po kilusios sumaišties baudos aikštelėje kamuolį į vartus pasiuntė Ignas Kružikas, o pirmą pridėto laiko minutę po Salifo Cisse perdavimo pergalingą smūgį atliko Vilius Armanavičius.

Tuo metu šeštadienį turėjusios įvykti Telšių „Džiugo“ ir Gargždų „Bangos“ rungtynės buvo nukeltos dėl susirgimų ir galimo COVID-19 židinio „Bangos“ klube. Šis mačas yra perkeltas į kol kas nenumatytą datą.

Sekmadienį Lietuvos čempionate įvyks dar dvi 1-ojo turo dvikovos. Šiauliuose susitiks vietos komanda ir Marijampolės „Sūduva“, o Vilniuje „Riteriai“ priims „Panevėžio“ futbolininkus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją