Vokiečio treniruojama „Liverpool“ ekipa Londono „Wembley“ stadione laimėjo dramatišką trilerį prieš Londono „Chelsea“ ir po dešimties metų pertraukos iškovojo Anglijos lygos taurę.

Tiek per pagrindinį laiką, tiek per pratęsimą abi komandos nepasižymėjo, nors progų tą padaryti turėjo labai daug. Abi komandos buvo pasiuntusios kamuolį į vartus, tačiau įvarčiai buvo anuliuoti po VAR peržiūrų.

Galiausiai įvarčiai pasipylė per 11 metrų baudinių seriją, kurią „Liverpool“ dramatiškai laimėjo 11:10.

Mušti prireikė ir vartinininkams, o lemtingas buvo būtent vartinininko Kepa Arrizabalaga nerealizuotas baudinys.

Rungtynių metu netrūko ne tik itin gražių pavojingų atakų, bet ir emocijų – iš pradžių susiskibo Trentas-Alexanderis Arnoldas ir Kai Havertzas, o vėliau į kalbas įsivėlė ir Harvey Eliottas bei Antonio Rudigeris.

Lygos taurę „Liverpool“ futbolininkai laimėjo devintąjį kartą istorijoje ir tapo šio turnyro rekordininkais. Tai yra pirmasis Mersisaido ekipos titulas po 2020 metais iškovoto „Premier“ lygos trofėjaus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)