„Per beveik 20 metų, kai man priklausė „Chelsea“ futbolo klubas, visada žvelgiau į save kaip į klubo globėją, kurio darbas yra užtikrinti, kad būtume tokie sėkmingi, kokie tik galime būti šiandien, bei stengtis dėl ateities, atliekant teigiamą vaidmenį savo bendruomenėse“, – teigiama klubo pareiškime.

„Priimdamas sprendimus visad galvodavau apie klubo gerovę. Lieku įsipareigojęs šioms vertybėms. Dėl šios priežasties perduodu „Chelsea“ labdaros fondo patikėtiniams klubo priežiūrą ir rūpinimąsi“.

Šis sprendimas paskelbtas Rusijai atsidūrus dėmesio centre dėl įsiveržimo į Ukrainą.

Manoma, kad vienu turtingiausių Rusijos žmonių laikomas R. Abramovičius yra Rusijos prezidento Vladimiro Putino aplinkai artimas asmuo. Anot BBC, R. Abramovičius jutęs vis didesnį spaudimą dėl Rusijos karo su Ukraina.

R. Abramovičiaus sprendimas nuskambėjo likus dienai iki „Chelsea“ ir „Liverpool“ finalo dvikovos „Wembley“ stadione dėl lygos taurės.

Londono „Chelsea“ strategas Thomas Tuchelis dar penktadienį buvo išreiškęs susirūpinimą dėl klubo situacijos Rusijai pradėjus invaziją į Ukrainą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)