Ch. Eriksenas anglų „Premier“ lygos rungtynėse šeštadienį su naujos savo komandos „Brentford“ marškinėliais pasirodė praėjusius 7 minutėms po pertraukos.

Priminsime, kad 2021 metų Europos čempionate Ch. Eriksenas sustojus širdžiai rungtynėse su Suomija sukniubo ant stadiono vejos. Gydytojai vietoje ėmėsi kovoti dėl futbolininko gyvybės, stebint nuščiuvusioms Kopenhagos „Parken“ stadiono tribūnoms ir milijonams televizijos žiūrovų.

Vėliau atgaivintam Ch. Eriksenui buvo implantuotas širdies kardioverteris defibriliatorius.

Po šio įvykio jis norėjo pratęsti karjerą Milano „Inter“ ekipoje, tačiau jo norui nebuvo lemta išsipildyti. Italijos taisyklės draudžia profesionaliems klubams leisti žaisti žaidėjams su kardioverteriu defibriliatoriumi.

Sutartį vienas pajėgiausių danų žaidėjų iki sezono pabaigos pasirašė su „Brentford“ komanda. Prieš leisdami jį į aikštę medikai atliko daugybę sveikatos patikrinimo testų.

„Brentford“ šeštadienį savo aikštėje galiausiai nusileido „Newcastle“ futbolininkams 0:2.

Kiti rezultatai:

„Leeds“ – „Tottneham Hotspur“ 0:4

„Crystal Palace“ – „Burnley“ 1:1

„Manchester United“ – „Watford“ 0:0

„Brighton“ – „Aston Villa“ 0:2

„Everton“ – „Manchester City“ 0:1

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją