Pirmą sezoną Lisabonos klube žaidžiantis 26-erių puolėjas Romanas Jaremčiukas į Čempionų lygos kovas įsiliejo kildamas nuo atsarginių suolo.

62 min. brazilą Evertoną pakeitęs ukrainietis po 10-ies minučių pateko į komandos draugų glėbį: po vartininko atremto smūgio R. Jaremčiukas pirmas suskubo prie kamuolio ir galva nukreipė į vartus. Netrukus jis movėsi „Benficą“ marškinėlius, o po jais – antri, juodi Ukrainos futbolo federacijos baltu logotipu papuošti marškinėliai.

„Benfica“ sužaidė lygiosiomis 2:2, o poros nugalėtojas paaiškės kovo 15 d. po atsakomųjų rungtynių Amsterdame.

Futbolininkas po dvikovos „Instagrame“ išreiškė palaikymą savo šaliai ir Ukrainą ginantiems kariams.

„Esu ukrainietis ir tuo didžiuojuosi. Būdamas už tūkstančių kilometrų nuo gimtosios šalies, noriu palaikyti visus, kurie dabar yra įtampoje savo gimtojoje žemėje. Dabar pats laikas susivienyti.

Tai mūsų šalis, mūsų istorija, mūsų kultūra, mūsų žmonės ir sienos. Norėčiau padėkoti mūsų gynėjams už drąsą. Šlovė Ukrainai!“, – „Instagram“ socialiniame tinkle rašė „Benfica“ puolėjas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją