Dramatiškose „Man City“ ir „Tottenham“ rungtynėse svečiai jau 4 min. išsiveržė į priekį po Dejano Kulusevskio įvarčio.

Po praleisto įvarčio iniciatyvą perėmę aikštės šeimininkai turėjo ne vieną progą, bet pasižymėti sugebėjo tik Ilkay’us Gundoganas, 33 minutę išlyginęs rezultatą.

Antrame kėlinyje ir vėl pirmi pasižymėjo svečiai iš Londono. 59 min. „Tottenahm Hotspur“ puolėjas Harry Kane‘as nuginklavo varžovų vartininką Edersoną ir išvedė savo komandą į priekį 2:1.

Beveik visą kėlinį nesėkmingai svečių vartus šturmavę „Man City“ futbolininkai lengviau atsikvėpė, kai jau per teisėjo pridėtą laiką Riyadas Mahrezas realizavo baudinį ir vėl išlygino rezultatą.

Tačiau paskutinis žodis šioje dvikovoje priklausė H. Kane‘ui. Londono komandos snaiperis 5-ą pridėto laiko minutęs smūgiu galva pelnė antrą savo įvartį ir nukalė „Tottenham“ ekipai saldžią pergalę 3:2.

Tuo metu „Liverpool“ namuose irgi turėjo vytis varžovus. 48 min., „Norwich“ žaidėjas Milotas Rashica išvedė savo komandą į priekį, bet šeimininkai atsakė ne vienu, o trimis tiksliais smūgiais.

64 min. rezultatą išlygino Sadio Mane, dar po trijų minučių „Liverpool“ į priekį išvedė Mohamedas Salah, o Jurgeno Kloppo ekipos pergalę įtvirtino 81 min. pasižymėjęs Luisas Diazas.

Po šių rungtynių čempionate ir toliau pirmauja 63 taškus turinti „Man City“ ekipa, o „Liverpool“ nuo jos atsilieka 6 taškais, tačiau dar turi vienerias rungtynes atsargoje.

Kitose 26 turo rungtynėse Londono „Chelsea“ 1:0 palaužė „Crystal Palace“, Londono „Arsenal“ 2:1 įveikė „Brentford“, „Southampton“ 2:0 nugalėjo Liverpulio „Everton“, „Watford“ 1:0 laimėjo prieš Birmingemo „Aston Villa“, „Burnley“ 3:0 nugalėjo „Brighton and Hove Albion“, o „Newcastle United“ ir „West Ham United“ akistata baigėsi lygiosiomis 1:1.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)