Šiaulių futbolininkės buvo laikomos finalo akistatos favoritėmis, bet savo pranašumą prieš turnyro debiutantes iš Klaipėdos rajono įrodė tik antrame kėlinyje.

28 min. pirmą įvartį pelnė rezultatyviausia čempionato žaidėja Livija Toropovaitė, po keturių minučių antrą kartą FK „Jakai“ ekipos vartininkę Rasą Stupurienę nuginklavo Vestina Neverdauskaitė, o 35 min. kamuolį į savus vartus nukreipė FK „Jakai“ žaidėja Austė Bernotaitė.

Paskutinį tašką finalinėse rungtynėse padėjo antrą savo įvartį pelniusi L. Toropovaitė.

Šiaulietės ketvirtfinalyje 15:0 pranoko FK „Šešupė“-„M CITY“ atstoves, o pusfinalyje 8:1 – FA-FK „Panevėžys“-PRSSG ekipą. FK „Jakai“ žaidėjos ketvirtfinalyje 7:1 įveikė FK „Vilkiją“, o pusfinalyje pateikė staigmeną po baudinių 5:4 (2:2) nugalėdamos titulą gynusią MFA „Žalgiris“-MRU ekipą.

Rungtynėse dėl 3-ios vietos susitiko MFA „Žalgiris“-MRU ir FA-FK „Panevėžys“-PRSSG. Po atkaklios kovos pergalę 1:0 (1:0) iškovojo ir bronzos medalius pelnė panevėžietės. Vienintelį įvartį 9 min. pelnė Panevėžio komandos kapitonė Vesta Ilgūnaitė.


Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją