S. Skinderį Baltarusijos futbolo bendruomenė žino dar nuo 2004 metų, į kaimyninę šalį persikėlęs lietuvis atstovavo keliems šaliems klubams, iškovojo šalies bronzą, o 2017 metais baigęs karjerą liko gyventi Minske.

Tačiau, kaip praneša tas pats „Tribuna“ portalas, kitą savaitę 41-ąjį gimtadienį sutiksiantis S. Skinderis įsivėlė į tokią istoriją, kurioje vargu ar padės pats A. Lukašenka, kurį buvęs vartininkas nevengė viešai girti.

Aleksandras Lukašenka, Simas Skinderis /Foto: AP-Scanpix, fcgorodeya.by

„Tribuna“ praneša, jog lietuvis iki 2020-ųjų gegužės dirbo vienoje iš privačių futbolo mokyklų, palikęs ją Minske uždarbiavo vienoje taksi kompanijų bei dažnai keliaudavo į Ispaniją.

Portalas taip pat praneša, jog po skandalingo interviu didžioji dalis S. Skinderio pažįstamų ir bičiulių nusisuko nuo lietuvio.

Anot „Tribuna“, dabar S. Skinderis rimtų nemalonumų su teisėsauga: lietuvis tapo kaltinamuoju baudžiamojoje byloje ir gali būti ilgam pasodintas už grotų.

„Kalba eina apie daugiau nei 10 metų laisvės atėmimą už nusikaltimą, susijusį su narkotikais. Taip pat nėra žinoma, kuo tiksliai kaltinamas buvęs futbolininkas, apie tai nežino net tie, kurie pastaruoju metu bent kiek su juo bendravo“, – praneša Baltarusijos sporto portalas. Be to, „Tribuna“ primena taikomas Baltarusijoje griežtas bausmes už nusikaltimus, siejamus su narkotikais.

Šiuo metu, anot Baltarusijos žiniasklaidos, lietuvis dienas leidžia Žodino miesto įkalinimo įstaigoje.

Informaciją apie tai, kad S. Skinderis įsivėlė į kriminalinę istoriją, susijusią su narkotikais, „Tribuna“ portalui patvirtino keli nesusiję šaltiniai.

„Kalbant apie S. Skinderio ryšį su narkotikais, mūsų pašnekovai nieko įtartino lietuvio aplinkoje nepastebėjo, tačiau dabar prisimena, jog lietuvis gyrėsi esą greitai taps turtingu žmogumi“, – rašo „Tribuna“.

Vienas portalo pašnekovų užsiminė, jog lietuvis tiesiog susidėjo ne su ta kompanija, o tam įtakos galėjo turėti vieta, kurioje lietuvis augo.

„Žinia apie įkalintą S. Skinderį, žinoma, nustebino. Nemanau, jog jis iki galo suprato situacijos rimtumą. Tikriausiai pagalvojo – kaip nors prasmuksiu.

Neatmetu to, jog jis turėjo rimtų finansinių problemų. Apskritai Simas – normalus vaikinas, toks didelis vaikas.

Man atrodo, vargu ar jis pats siekė įsivelti į tuos reikalus. Gali būti, kad kažkas jį įkalbėjo, Simas tiesiog galėjo patekti ne į tą kompaniją. Manau, visi, kas jį pažinojo, yra šiek tiek šokiruoti.

Kitas dalykas, reikia žinoti, iš kur jis kilęs. Jis gimė Panevėžyje ir ten užaugo. Kaip man sakė, tai daugiausiai kriminalinio pasaulio akcentų turintis miestas Lietuvoje.

Kriminaliniai veikėjai klestėjo dar tuomet, kai Simas augo tame mieste. Galbūt tai tam tikra prasme lėmė tokią situaciją“, – kalbėjo vienas „Tribuna.com“ pašnekovų, pažįstančių S. Skinderį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (82)