„Juventus“ savo žiūrovų akivaizdoje 2:0 įrodė pranašumą prieš „Verona“ ekipą. Įvarčius nugalėtojams pelnė naujokai Dušanas Vlahovičius ir Denisas Zakaria, atvykę į klubą sausio mėnesio pabaigoje.

„Senoji senjora“ pasinaudojo netikėtu „Atalanta“ kluptelėjimu prieš „Cagliari“ ir su 45 taškais pakilo į ketvirtąją turnyrinės lentelės vietą. Su 53 taškais ir toliau pirmauja Milano „Inter“.

Prancūzijos pirmenybėse lengvai pasivaikščiojo PSG klubas, kuris 5:1 sutalžė dabartinius čempionus „Lille“. Nugalėtojams du įvarčius pelnė Danilo, po vieną – Lionelis Messi, Kylianas Mbappe ir Presnelis Kimpembe.

Mauricio Pochettino kariauna pirmauja lygoje su 56 taškais ir prieš artimiausius persekiotojus „Marseille“ turi 13 taškų pranašumą.

Lyderystę Ispanijoje sutvirtino „Real“ ekipa, kuri 74-ąją minutę Marco Asensio įmušto įvarčio dėka 1:0 palaužė „Granada“ vienuolikę.

„Karališkasis“ klubas pirmauja lygoje su 53 taškais ir turi 6 taškų persvarą prieš antroje vietoje žengiančią „Sevilla“ ekipą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją