Xavi auklėtiniai savo žiūrovų akivaizdoje laimėjo šešių įvarčių trilerį – aukšto tempo rungtynėse gynėjų veteranų šėlsmas įkvėpė katalonus pergalei 4:2.

Pirmieji į priekį išsiveržė „Atletico“, kai 8-ąją minutę Marcą-Andre ter Stegeną nuginklavo Yannickas Carrasco, tačiau jau po dviejų minučių rezultatatas itin gražiu įvarčiu buvo išlygintas.


Po puikaus 38-erių dešiniojo krašto gynėjo Dani Alveso perdavimo kamuolį į vartus jo nestabdydamas pasiuntė 32-ejų kairiojo krašto gynėjas Jordi Alba.

Į „Camp Nou“ sugrįžęs Adama Traore 21-ąją minutę atliko rezultatyvų perdavimą, po kurio į priekį „Barcą“ išvedė Gavi, o kėlinio pabaigoje šeimininkų persvarą padvigubino Ronaldas Araujo.

Geriausius laikus prisiminusių „Barcelonos“ gynėjų šėlsmas tęsėsi ir po pertraukos. Ypač ryškiai žibėjo D. Alvesas, kuris 49-ąją minutę pelnė ketvirtąjį klubo įvartį.

58-ąją minutę rezultatą švelnino Luisas Suarezas, o iki tol žibėjęs D. Alvesas 69-ąją minutę už grubią pražangą prieš save išvydo raudoną kortelę, tačiau dešimtyje likusi „Barca“ per likusį laiką pergalę savo rankose išlaikė.

Barselonos komandos gretose šiame mače debiutavo prieš kelias dienas iš Londono „Arsenal“ atvykęs Pierre'as-Emerickas Aubameyangas.

„Atletico“ su 36 taškais atsidūrė penktoje lygos vietoje, o Xavi kariauna su 38 taškais pakilo į ketvirtąją. Nuo lyderių Madrido „Real“ katalonai turi 12 taškų deficitą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją