Jurgeno Kloppo auklėtiniai savo aikštėje 3:1 eliminavo „Cardiff City“ futbolininkus bei žengė į kitą etapą, kuriame susitiks su „Norwich City“ ekipa.

Rungtynių pradžioje šeimininkai neretai klydo ir leido varžovams sukurti pavojingų momentų, tačiau įvarčiais jie netapo. Savo pranašumą „raudonieji“ įrodė po pertraukos.

Pirmąjį įvartį 53-ąją minutę įmušė Diogo Jota, o 68-ąją minutę rezultatą padvigubino Takumi Minamino. Japonui rezultatyvų perdavimą atliko „Liverpool“ naujokas Luisas Diazas, savo indėlį į pergalę įdėjęs praėjus vos 10 minučių po pasirodymo aikštėje.

Kartu su L. Diazu aikštėje pasirodęs Harvey Elliottas, kuris išsigydė traumą greičiau nei buvo prognozuota, netrukus taip pat tarė savo žodį.

Dėl sezono pradžioje patirtos sunkios čiurnos traumos beveik pusmetį nerungtyniavęs 18-metis sugrįžimo rungtynėse pelnė pirmąjį savo įvartį „Liverpool“ gretose.

80-ąją minutę „Cardiff City“ pelnė paguodos įvartį, kai nuginkluoti Caomhiną Kelleherį pavyko Rubinui Colwillui.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją