Šiose rungtynėse šeimininkai į priekį išsiveržė 12 minutę, kai po R. Lewandowskio smūgio pirmas prie kamuolio suskubęs Thomasas Mulleris nuginklavo varžovų ekipos vartininką Peterį Gulacsį.

Tačiau 27 minutę rezultatą išlygino „RB Leipzig“ žaidėjas Andre Silva.

Prieš pat pertrauką apie save priminė rezultatyviausias čempionato žaidėjas Robertas Lewandowskis. Po Kingsley Comano perdavimo į baudos aikštelę 33 metų puolėjas tiksliu smūgiu galva pelnė savo 24 įvartį šį sezoną ir vėl išvedė „Bayern“ į priekį.

Svečiai nepasidavė, o 53 min. Christopherio Nkunku dar kartą išlygino rezultatą.

Visgi jau po penkių minučių „RB Leipzig“ gynėjas Josko Gvardiolas pasiuntė kamuolį į savo vartus. Kaip vėliau paaiškėjo, tai buvo lemiamas šios dvikovos momentas.

Iškovojęs pergalę „Bayern“ klubas padidino persvarą prieš antroje vietoje esančią Dortmundo „Borussia“ iki 9 taškų. Tiesa, „Borussia“ dar turi vienerias rungtynes atsargoje.

Kitose 21-ojo turo rungtynėse Berlyno „Union“ netikėtai išvykoje 0:2 (0:1) nusileido vieniems iš pirmenybių autsaiderių „Augsburg“. Nugalėtojų gretose pasižymėjo puolėjas Michaelis Gregoritshas ir Andre Hahnas.

„FC Koln“ rezultatu 1:0 (1:0) nugalėjo „Freiburg“, „Mainz“ 2:0 (0:0) įveikė „Hoffenheim“, o Frankfurto „Eintracht“ 3:2 (1:1) palaužė „Stuttgart“.

Tuo metu „Arminia Bielefeld“ ir „Borussia Monchengladbach“ mačas baigėsi lygiosiomis 1:1 (1:1).

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją