Pirmos dvidešimt susitikimo minučių Marijampolėje susirinkusiems žiūrovams kėlė žiovulį, kadangi daugiausiai veiksmo vyko aikštės centre, o vieną pavojingesnį išpuolį surengė „Sūduva“.

Kauniečiai jau pirmame kėlinyje atliko kelis keitimus ir tai davė vaisių. Vos aikštėje pasirodęs peržiūroje esantis futbolininkas smūgiavo į virpstą, o jau netrukus šalia vartų pramušė Divine’as Naah.

Pirmojo kėlinio metu rungtynių arbitrams teko ne kartą raminti aistras ir padalinti geltonų kortelių. Neapsieita ir be nuostolių – dėl traumos aikštę dar iki pertraukos paliko Marijampolės ekipos gynėjas Aleksandras Živanovičius.

Aikštėje verdant kovai, kurti pavojingas progas abiems komandoms sekėsi sunkiai, o pirmasis kėlinys baigėsi lygiosiomis 0:0.

Po pertraukos pavojingą išpuolį vėl surengė šeimininkai, tačiau netrukus iniciatyvą perėmė „Kauno Žalgiris“.

Žalgiriečiai vis stengėsi spausti varžovus jiems pradedant atakas, o galiausiai tai davė vaisių. 57 min. D. Naah perėmė kamuolį netoli varžovų vartų, atliko perdavimą Linui Pilibaičiui, o šis šaltakraujiškai išvedė komandą į priekį.

Nesužaidus net dešimties minučių svečiai sukūrė dar vieną įvartį. Gratas Sirgėdas baudos aikštelėje rado Mohamedą Bahlouli, o pastarasis nepaliko jokių šansų varžovų vartininkui.

Vos už kelių akimirkų jau „Sūduva“ turėjo puikų šansą kontraatakoje, tačiau „Kauno Žalgirio“ vartus užtikrintai apsaugojo Arijus Bražinskas.

Kauno komandos spaudžiami šeimininkai įžaisdami kamuolį klydo dar kartą, o tuo pasinaudojęs G. Sirgėdas baudos aikštelėje rado Oyinlola Kayode. Šio smūgį atrėmė varžovų vartininkas, tačiau pakartotiniu smūgiu įvartį pelnė Benas Anisas.

Dvikovą kauniečiai startinėje sudėtyje pradėjo turėdami D. Mikelionį, Y. Suwa, M. Dapkų, E. Girdvainį, S. Martiną, E. Kloniūną, K. Šilkaitį, D. Naah, R. Trotmaną, M. Thuique ir žaidėją dalyvaujantį peržiūroje.

Po keitimo aikštėje taip pat pasirodė A. Bražinskas, P. Nainys, M. Bahlouli, G. Sirgėdas, L. Pilibaitis, O. Kayode, L. Odincovas, E. Vaitkūnas, B. Anisas ir du peržiūroje dalyvaujantys žaidėjai.

„Sūduvos“ komandoje rungtynes pradėjo Makis Giannikoglou, Vaidas Slavickas, Aleksandras Živanovičius, Justinas Januševskis, Tautvydas Burdzilauskas, Giedrius Matulevičius, Tomislavas Gomeltas, Olivier Rommensas, Levanas Mačarašvilis, Jevgenas Protasovas ir Kule Mbombo.

Per pertrauką A. Živanovičių pakeitė Ernestas Burdzilauskas, vėliau į aikštę žengė Matas Miškinis, Modestas Vainikaitis, Žygimantas Baltrūnas ir Simas Venckevičius.

Kitas kontrolines rungtynes „Sūduva“ žais vasario 10 d. su Gargždų „Banga“, o „Kauno Žalgiris“ vasario 12 d. susitiks su Rygos „Metta“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją