Kroato sutartis su Lietuvos čempionais baigėsi po praėjusių metų sezono. Futbolininkas pasirinko karjerą tęsti Vengrijoje ir pasirašė sutartį su „Mezőkövesdi SE“.

„Ačiū komandos gerbėjams ir aistruoliams, visiems esantiems klube už praleistą laiką kartu. Linkiu „Žalgiriui“ sėkmės ateityje“, – atsisveikindamas sakė T. Kišas.

27 metų kroatas „Žalgirio“ gretose pasižymėjo daugiau nei 40 įvarčių. Itin sėkmingas jam buvo pirmasis 2019 sezonas, kuomet A lygoje jis per 31 rungtynes įmušė 27 kartus, atliko 10 rezultatyvių perdavimų, aistruolių buvo rinktas geriausiu komandos žaidėju.

2020 metais jis nuomos pagrindais rungtyniavo Pietų Korėjoje, o 2021 metais grįžo į „Žalgirį“.

Pernai kroatas per visus turnyrus sužaidė 46 rungtynes, tačiau iš jų tik 30 pasirodė startinėje sudėtyje. A lygoje jo sąskaitoje – 8 įvarčiai ir 6 rezultatyvūs perdavimai per 33 susitikimus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją