M. Greenwoodas sekmadienį buvo sulaikytas dėl kaltinimų seksualine prievarta ir naktį praleido policijos areštinėje. Jo namuose buvo atlikta krata.

„Manchester United“ ne kartą pabrėžė, kad yra kategoriškai prieš bet kokias prievartos apraiškas, tačiau ir toliau moka atlyginimą futbolininkui.

Savo viešoje žinutėje klubas konstatavo, kad kol vyksta tyrimas, futbolininkas negrįš į treniruotes ir nežais rungtynėse.

Talentingo M. Greenwoodo daug žadanti karjera po šių kaltinimų gali visiškai sugriūti.

Socialinėje erdvėje futbolininko sumušta moteris paviešino vaizdo įrašą, kur M. Greenwoodas užpuolė ją ir seksualiai išnaudojo.


Puolėjas šį sezoną „Premier“ lygoje jau pelnė penkis įvarčius ir kartą pasižymėjo UEFA Čempionų lygoje.

M. Greenwoodas prisidėjo prie „raudonųjų velnių“ būdamas šešerių metų ir augdamas bei tobulėdamas išsikovojo vietą pagrindinėje komandoje.

2019 metais jis tapo jauniausiu žaidėju su „Manchester United“ apranga, žaidusiu UEF Čempionų lygoje. Tuo metu jam buvo 17-ka.

Per 129 rungtynes už Mančesterio ekipą jis pelnė 35 įvarčius.

2020 metais Anglijos rinktinės strategas Garethas Southgate'as pakvietė 20-metį apsivilkti nacionalinius marškinėlius. M. Greenwoodas debiutavo rungtynėse su Islandija, kurias anglai laimėjo 1:0.

Po žinios apie galimą puolėjo nusikaltimą iš socialinių tinklų paskyrų draugų jį ištrynė kone visos Mančesterio komandos žvaigždės, tarp jų ir Cristiano Ronaldo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)