Jau pirmosios atakos metu smūgiuodamas galva varžovų vartams pavojų sukėlė Michaelas Thuique, kuris galiausiai ir pelnė pirmą dvikovos įvartį.

10-ąją minutę Divine’as Naah sulaukė savalaikio Ryano Trotmano perdavimo, pasiuntė kamuolį į baudos aikštelę, o ten puolėjas iš Brazilijos mušė užtikrintai.

Po gero Yumos Suwos perdavimo šalia vartų galva smūgiavo Karolis Šilkaitis, o varžovai vieną pirmųjų savo progų pavertė įvarčiu ir išlygino rezultatą. Sužaidus pusę valandos Latvijos ekipos žaidėjas stipriu smūgiu galva pasižymėjo po standartinės situacijos.

Kėlinio pabaigoje abi komandos apsikeitė pavojingais išpuoliais, bet rezultatas nepasikeitė.

Iškart po pertraukos smūgį galva atliko Linas Pilibaitis, netrukus Y. Suwos smūgį blokavo varžovų gynėjai, o dar vieną gerą šansą iššvaistė D. Naah.

Savomis progomis nepasinaudoję žalgiriečiai jau buvo atsidūrę besivejančios komandos vaidmenyje, kadangi sėkmingą ataką surengę varžovai išsiveržė į priekį.

Pavojingą smūgį iškart atliko vos aikštėje pasirodęs Gratas Sirgėdas, po kurio bandymo įvarčio buvo L. Pilibaitis.

Žaidimo gijas savo rankose laikę kauniečiai galiausiai išlygino rezultatą. 83 minutę M. Thuique pasižymėjo puikiu smūgiu iš už baudos aikštelės ribų.

Vos po kelių akimirkų G. Sirgėdas pats uždirbo ir užtikrintai realizavo 11 metrų baudinį, taip vėl persverdamas rezultatą – 3:2. Šis įvartis ir nulėmė „Kauno Žalgirio“ pergalę.

Artimiausias rungtynes „Kauno Žalgirio“ futbolininkai vasario 5 dieną išvykoje žais su Marijampolės „Sūduva“.