Tiesa, jau 5 minutę panevėžiečiai pasiuntė kamuolį į varžovų vartus, tačiau dėl užfiksuotos nuošalės jis nebuvo įskaitytas. Pirmajam kėliniui artėjant į pabaigą „Panevėžio“ puolėjas Nasko Milevas atsidūrė akistatoje su vartininku, bet varžovui pavyko apsiginti.

Antrame kėlinyje nemažai darbo turėjo ir „Panevėžio“ vartininkas Ignas Driomovas, ne kartą gelbėjęs komandą po „Hegelmann“ futbolininkų išpuolių.

74 minutę panevėžiečio Ernesto Veliulio smūgį atrėmė „Hegelmann“ vartininkas Ignas Plūkas, o I. Driomovas apsigynė tiek nuo oponentų gynėjo smūgio galva, tiek nuo klastingo rikošeto, tad rungtynės galiausiai baigėsi be įvarčių.

Po rungtynėse su Vilniaus „Riteriais“ patirtos traumos pirmą kartą „Panevėžio“ marškinėlius apsivilkęs I. Driomovas pasidalino įspūdžiais apie susitikimą.

„Džiugu po pauzės sugrįžti į aikštę, išsigydžius praėjusio sezono pabaigoje patirtą traumą. Pagaliau galiu debiutuoti ir dar maloniau, kaip ir kiekvienam vartininkui, nepraleisti įvarčio. Rungtynės kovingos, apylygūs varžovai. Kiekvieną dieną mūsų sportinė forma vis gerėja, bet ji dar tikrai nėra optimali“, – apibendrino vartininkas.

Strategas V. Urbonas šį mačą įvertino dvejopai: „Geras sparingas – gynyba buvo geresnė negu puolimas. Lygios rungtynės: progų turėjome ir mes, ir varžovai. Džiugu, kad antrose rungtynėse iš eilės nepraleidžiame, bet norėtųsi, kad išnaudotume progas. kurios buvo tikrai geros. Jeigu jas realizuotume, tai pakeistų žaidimo eigą“.

Kitas kontrolines rungtynes abi komandos žais vasario 5 dieną. FK „Panevėžys“ Marijampolės „Hikvision“ arenos manieže susitiks su Lenkijos trečioje pagal pajėgumą lygoje žaidžiančia Suvalkų „Wigry“, o Kauno raj. „Hegelmann“ sostinės BFA arenoje išmėgins jėgas su Gargždų „Banga“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją