Jo atstovaujama Brazilijos rinktinė pasaulio čempionato atrankos išvykos rungtynėse 1:1 išsiskyrė su Ekvadoru.

29-erių vartų sargas iš pradžių iš aikštės šalintas 25-ą minutę už tai, jog aukštai iškelta koja taranavo „West Ham“ puolėją Ennerą Valencia.

Tačiau pasinaudojus VAR sistema ir peržiūrėjus momentą dar kartą, arbitras pakeitė sprendimą.

Vėliau jau pačioje rungtynių pabaigoje Alissonas vėl išvydo raudoną kortelę už pražangą prieš Eduarą Preciado, tačiau po VAR peržiūros sprendimas buvo atšauktas.

Brazilijos rinktinės vartininkas Alisson

„Manau, tai pirmas kartas, kai taip nutiko“, – po rungtynių mintimis dalinosi Allisonas. „Gerai, kad yra VAR, kitu atveju būčiau nubaustas nesąžiningai“, – įsitikinęs vartininkas.

„Manau, jog komandos draugai man padėjo, jie griežtai skundėsi teisėjui. Tai dar kartą parodo VAR naudą futbole“, – teigė brazilas.


Visgi, abi komandos rungtynes baigė be pašalintų žaidėjų: 15 min. iš aikštės išvarytas Ekvadoro vartininkas Alexanderis Dominguezas, 20 min. prieš save antrą geltoną kortelę išvydo „Tottenham“ gynėjas Emersonas Royalas.

Svečius iš Brazilijos jau 6 min. į priekį išvedė Madrido „Real“ saugas Casemiro. Šeimininkams tašką lėmė 75 min. Felixo Torreso tikslus smūgis galva.

Atrankoje pirmaujanti Brazilija savo sąskatitoje turi 36 taškus. Ji jau rami dėl vietos planetos pirmenybėse. Arti kelialapio yra ir Ekvadoras (24 taškai), kuriam kelialapį į Katarą garantuotų pergalė per likusias trejas rungtynes.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)