Į pergalių kelią sugrįžusi „Barcelona“ išvykoje 1:0 palaužė vienus Ispanijos čempionato autsaiderių „Alaves“. Vienintelį įvartį 87-ąją minutę po Ferrano Torreso rezultatyvaus perdavimo pelnė Frenkie de Jongas.

Paskutinėmis minutėmis mušti įvarčius buvo priversti ir lygos lyderiai Madrido „Real“, tiesa, jiems pasisekė mažiau – akistatoje su „Elche“ namuose jie išplėšė tik tašką. Įtemptas susitikimas baigėsi lygiosiomis 2:2.

Karimas Benzema pirmajame kėlinyje nerealizavo 11 metrų baudinio, o svečiai į tai atsakė įmušdami du įvarčius. „Real“ rezultatą lygino paskutinėmis akimirkomis – 82-ąją minutę pasižymėjo Luka Modričius, o jau per pridėtą laiką lygiąsias išplėšė Ederis Militao.

„Real“ su 50 taškų toliau pirmauja čempionate, o persvara nuo penktoje vietoje esančios „Barcelonos“ siekia 15 taškų.

Italijos pirmenybėse taikiai išsiskyrė „AC Milan“ ir Turino „Juventus“ ekipos, kurioms lygiosios 0:0 neleido pasigerinti pozicijų turnyrinėje lentelėje.

Trečią vietą užimantys „AC Milan“ futbolininkai į priekį praleido „Napoli“, o penktoje vietoje žengiantys „Juventus“ nepasinaudojo proga aplenkti „Atalanta“.

Prancūzijoje lengvai pasivaikščiojo Paryžiaus „Saint Germain“ ekipa, kuri namie 4:0 sutalžė „Reims“ ir persvarą nuo artimiausių persekiotojų „Nice“ padidino iki 11 taškų.

Įvarčius nugalėtojams pelnė Danilo, po trejų metų pertraukos pasižymėjęs Marco Veratti ir pirmą kartą PSG gretose įvartį įmušęs Sergio Ramosas. Vieną įvartį į savo vartus įsimušė svečiai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją