„Chelsea“ futbolininkai namuose 2:0 laimėjo Londono derbį prieš „Totteham“ ir dar labiau įsitvirtino trečioje „Premier“ lygos vietoje.

Pirmąjį įvartį fantastišku smūgiu 47-ąją minutę pelnė Hakimas Ziyechas, nuginklavęs Hugo Llorisą preciziškai tiksliu tolimu smūgiu į viršutinį vartų kampą.


55-ąją minutę rezultatą padvigubino po kampinio pasižymėjęs gynėjas Thiago Silva.

„Tottenham“ po šio mačo liko 7-oje turnyrinės lentelės vietoje.

Tuo metu Vokietijos „Bundeslygoje“ įvyko lengvas „Bayern“ pasivaikščiojimas svečiuose pas Berlyno „Hertha“. Bavarai sostinėje triumfavo 4:1.

Pirmajame kėlinyje įvarčius pelnė Corentinas Tolisso ir Thomasas Mulleris, o 75-ąją minutę įspūdingą greitį pademonstravo ir varžovus nustebino Leroy'us Sane.

„Hertha“ vartininkui atliekant nestiprų perdavimą komandos draugui, L. Sane buvo gerokai už baudos aikštelės, tačiau įvertinęs situaciją greitai nuskubėjo prie kamuolio ir pasiuntė jį į tuščius vartus.

Paskutinį smūgį šeimininkams sudavė Serge'as Gnabry. Po šios pergalės Vokietijos čempionate pirmaujanti „Bayern“ komanda nuo artimiausios persekiotojos Dortmundo „Borusssia“ yra atsiplėšusi 6 taškais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją