Šeimininkus puikiu smūgiu jau antrą minutę į priekį išvedė Ikeras Muniainas, tačiau netrukus santykį išlygino katalonų naujokas Ferranas Torresas, „Barcos“ gretose pelnęs pirmą įvartį.

86-ą min. dar kartą „Athletic“ prie kito etapo priartino Inigo Martinezas. Bet „Barcelona“ ir šįsyk suspėjo reaguoti – 3-ią pridėto laiko minutę pasižymėjo Pedri.

Dvikovai nusikėlus į pratęsimą, lemiamas buvo 105-ą min. I. Muniaino realizuotas 11 m baudinys.

Tuo metu Ispanijos čempionato lyderis Madrido „Real“ strigo svečiuose pas „Elche“. Pagrindiniam laikui pasibaigus be įvarčių, Carlo Ancelotti auklėtinių situaciją pratęsime komplikavo Marcelo parodyta raudona kortelė.

Po grubios brazilo pražangos skirtą baudos smūgį realizavo Gonzalo Verdu.

Karališkasis klubas turėjo dar beveik 20 min. išsigelbėti ir sugebėjo tai padaryti. „Real“ didvyriais tapo Isco ir Edenas Hazardas. Belgui tai buvo pirmasis įvartis šiame sezone.

Ketvirtadienį taip pat paaiškėjo antrasis Anglijos lygos taurės finalininkas. Su Londono „Chelsea“ vasario 27 d. grumsis „Liverpool“, atsakomosiose rungtynėse svečiuose 2:0 įveikęs Londono „Arsenal“.

Abu įvarčius pelnė Diogo Jota. Pirmasis mačas buvo pasibaigęs taikiai 0:0.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją