Nors rungtynes aktyviau pradėjo svečiai, bet pirmieji pasižymėjo šeimininkai. 24 min. po žaibiškos kontratakos „Leicester City“ puolėjas Patsonas Daka nukreipė kamuolį į tolimąjį „Tottenham Hotspur“ ekipos vartų kampą ir išvedė savo komandą į priekį 1:0.

Vis dėlto, 38 min. svečių ekipos puolėjas Harry Kane’as tiksliu smūgiu rezultatą išlygino – 1:1.

Šeimininkų sirgalius iš savo vietų dar kartą pakėlė Jamesas Maddisonas, 76 min. po gražios kombinacijos vėl persvėręs rezultatą „Leicester City“ naudai 2:1.

Kai jau atrodė, kad svečiams iš Londono teks grįžti namo nieko nepešus, fantastinę dviejų minučių atkarpą sužaidė „Tottenham Hotspur“ saugas Stevenas Bergwijnas.

Tik 79 min. aikštėje po keitimo pasirodęs 24 metų futbolininkas 95 min. rezultatą išlygino, o dar po kelių minučių, pasinaudojęs idealiu H. Kane'o perdavimu, praskrodė visą „Leicester City“ gynybą ir išplėšė savo komandai neįtikėtiną pergalę 3:2.

Kitose rungtynėse „Manchester United“ svečiuose 3:1 (0:0) įveikė „Brentford“ ekipą. Nugalėtojams įvarčius pelnė Anthony Elanga (55 min.), Masonas Greenwoodas (62 min.) ir po keitimo aikštėje pasirodęs Marcusas Rashfordas (77 min.). Pralaimėjusiems garbės įvartį 85 min. pelnė Ivan Toney.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją