Milaniečiai namuose netikėtai 1:2 (1:0) nusileido vos 16-ą vietą užėmusiai „Spezia“ ekipai.

Pačioje pirmo kėlinio pabaigoje lygioje vietoje prisižaidus svečių vartininkui 11 metrų baudinio nesugebėjo realizuoti Theo Hernandezas, kuris net nepataikė į vartus.

Visgi prieš pat pertrauką AC „Milan“ spėjo išsiveržti į priekį, kai 45+1 min. pasižymėjo vienas prieš vieną išškokęs Rafaelis Leao.

Antro kėlino viduryje „Speziai“ pavyko išlyginti rezultatą – 64 min. komandos draugo perdavimą smūgiu vos iš kelių metrų įvarčiu pavertė Kevinas Agudelo.

Lygiosiomis nepatenkinti šeimininkai užgulė varžovų vartus ir per pridėtinį laiką net kelis kartus buvo itin arti sėkmės: iš pradžių, 90+2 min., po Antes Rebičiaus perdavimo kamuolį į vartus pasiuntė Junioras Messias, tačiau mačo teisėjas Marco Serra keliomis akimirkomis anksčiau sušvilpė svečių pražangą ir taip visiškai be reikalo nutraukė ataką.

90+4 min. didvyriu galėjo tapti Zlatanas Ibrahimovičius, bet po jo bandymo galva meistriškai pasirodė „Spezia“ vartų sargas, kuris atmušė pavojų į skersinį.

90+6 min. savo galimybės sulaukę atvykėliai iš Specijos po kontratakos, kurios smaigalyje atsidūrė Emmanuelis Gyasi, išsivežė net ne vieną, o visus tris taškus.

Tokiu būdu AC „Milan“ (50 tšk.) ne tik nepasinaudojo šansu aplenkti dabartinį pirmenybių lyderį Milano „Inter“ (48 tšk.), bet ir leido prie savęs priartėti „Napoli“ (46 tšk.) futbolininkams, kurie išvykoje 2:0 pranoko „Bologną“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją