Dvikovoje kulminacija buvo pasiekta jau per pridėtą rungtynių laiką, kai grubiai suklydęs Dramblio Kaulo kranto vartininkas 35 metų Badra Ali Sangare nesugavo kamuolio, o šį Siera Leonės žaidėjas Alhaji Kamara pasiuntė į vartų tinklą ir išplėšė lygiąsias 2:2.

Negana to, B. A. Sangare gaudydamas kamuolį sugebėjo taip griūti, kad gavo traumą ir negalėjo tęsti rungtynių.


Dramblio Kaulo kranto rinktinė buvo išnaudojusi visus keitimus, tad į vartus teko stoti komandos kapitonui ir buvusiam „Tottenham Hotspur“ gynėjui Serge'ui Aurier.

Laimei, varžovai per likusį teisėjo pridėtą laiką nespėjo suregzti pavojingesnės atakos, tad dvikova baigėsi 2:2.

Siera Leonėje tai reiškė kone progą surengti nacionalinę šventę. 108-ą vietą pasaulio reitinge užimanti Siera Leonė dar niekada istorijoje nebuvo nužengusi toliau Afrikos čempionato grupių etapo.


E grupėje Siera Leonė su dviem taškais rikiuojasi trečioje vietoje. Tai jau antros šios rinktinės lygiosios turnyre – starte pasiekė lygiąsias su Alžyru.


Priminsime, kad Alžyras gina Afrikos čempionų titulą, o Dramblio Kaulo kranto futbolininkai šiam turnyre triumfavo 2015 metais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)