33 metų futbolininkas pirmą įvartį pelnė 9 min., o dar du įvarčius pridėjo antrame kėlinyje (62 ir 74 min.).

Trečiasis tikslus R. Lewandowskio smūgis tuo pat metu buvo ir 300-asis per visą jo karjerą Vokietijos čempionate. Rezultatyvumo rekordas vis dar priklauso legendiniam Vokietijos puolėjui Gerdui Muelleriui, kuris „Bundesliga“ varžybose įmušė 365 įvarčius.

25 min. „Bayern“ persvarą padvigubino Corentinas Tolisso. Šeimininkų ekipos žaidėjas Markas Uthas 31 minutę pasiuntė kamuolį į „Bayern“ vartus, tačiau teisėjas pasinaudojęs VAR peržiūra užfiksavo nuošalę ir įvarčio neįskaitė.

Po pergalės „Bayern“ sutvirtino savo pozicijas Vokietijos čempionato turnyrinės lentelės viršūnėje ir prieš artimiausius persekiotojus – Dortmundo „Borussia“ savo pranašumą padidino iki 6 taškų.

Kitose 19 turo rungtynėse Berlyno „Union“ 2:1 (1:1) namuose palaužė „Hoffenheim“ ekipą, „Mainz“ 1:0 (0:0) nugalėjo „Bochum“, „RB Leipzig“ 2:0 (1:0) įveikė „Stuttgart“, o „Wolfsburg“ ir Berlyno „Hertha“ dvikova baigėsi be įvarčių.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)